Followers

Monday, November 15, 2010

~Ishhh..betul ke pasal Uncle Seekers ni..~

Tadi tgh2 blogwalking..terjumpa la blog Uncle seekers ni...terkejut bila baca pasal hubungan Uncle seekers dgn seseorg ni..smp skg aku still tak PERCAYA pasal ni...betul ke haa..??? kalau korang nak tahu..korang baca la sendiri kat blog dia tu..


8 Komen Sahabat Saya:

NaniE said... [Reply to comment]

malam tadi dah baca..ntahla nak percaya pun tak taula nak cakap..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@NaniE

tula..ada yg kata kena guna2 ngan uncle ni..

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

salam..

amy rasa uncle tue x betul dah kot..saje cari publisiti murahan

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Amy Syaquena

tulaa..nak femous kot..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

aku ada baca semalam.. cuak seh, cam penipu je dia tu. tataula yg betulnya camne. haihh

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

tula tu..aku cam tak caya jerk..uncle seekers ni pun bkn leh percaya sgt..sian Aishah..

Fadzlin said... [Reply to comment]

ish3,mcm2 org ni kn!tp kn Shida,pd pndpt org la, kisah ni mgkin betul.kalo x xknla uncle tu nk ckp sebarang..

tp maybela ada elemen2 mistik yg wtkn YAM Aishah jd cmtu.xpela,yg pntg kita doakan kebahagiaan diorg, kalo dh jodoh x kemana..:)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Fadzlin

tu la..tp jgn la smp mengaibkan YAM Aishah cam tu ye tak..sian dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails