Followers

Tuesday, November 09, 2010

~Alhamdulillah...walaupun sikit..~

Salam...

Pagi tadi saje2 check Nuffnang...alhamdulillah naik sikit...baru RM21...tu pun setelah nak dekat setahun berblog..baru nampak hasil..kena bekerja keras lagi ni..buat masa ni UV aku pun masih lagi 50 kebawah..kena target 100 UV lak lepas ni...

Asalnya saje je bt blog ni..utk suka2..kira cam diari harian la kan..lelama sonok lak berblog ni..yela..makin lama makin bertambah sahabat..boleh bertukar2 fikiran..boleh tanya pendapat kalau ada maslah..sharing is caringkan...sambil2 tu leh jana pendapatan dari encik Nuffnang..



see..RM21..masih lagi kempen biasa..tiada BE tiada ME...mgkin blm masanya lagi...takpe2..sabar2..akan tiba masanya encik Nuffnang yg baik hati akan bagi BE pd ku..hehehe

*Bersyukur dgn apa yg ada..

22 Komen Sahabat Saya:

ciK mOt (",) said... [Reply to comment]

kata orang sikit2 lama lama jadi bukit...chaiyok...chaiyok...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pe2 pastikan kat blogger bio survey nuff tu di isi dengan ayat2 yang mantop then baru senang dapat BE UV kena 100 keatas then iklan kat sidebar letak kat atas sekali senang nampak iklan...cayok2

echa said... [Reply to comment]

tahniah akak....saya punya nuffnang pun x sampai banyak tu huhuhuhu............

Sricahaya said... [Reply to comment]

Cik Mot: tula..tq..kena rajin ni... :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

anje: tq mama aqish..saya akan try ikut tip2s mama aqish..

Sricahaya said... [Reply to comment]

echa: ni pun dah setahun baru nampak hasil..kita kena usaha sesama..hehehe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

wah, banyak gak tu..rina masih lagi belas²..kesian²..

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina: moh kita usaha sesama.. :)

nur said... [Reply to comment]

ok.. jom usaha
ALL IN ONE

Sricahaya said... [Reply to comment]

nur: jom2..hehe

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to comment]

chaiyok2... :)

ummi nia said... [Reply to comment]

salam..mcmana nk crop akaun nuffy tue??

ummi nia said... [Reply to comment]

salam akak..sy follow blog akak yer..nk tnya mcmana nk crop akaun nuff mcm akak buat nie

Sricahaya said... [Reply to comment]

ilyani: tq..

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummi nia: tekan print screen kat keyboard, pastu paste kat kat Paint..then save..ok? jelas tak?

ummi nia said... [Reply to comment]

ok, sy try dulu erk..

*azni* said... [Reply to comment]

ALHAMDULILLAH...

ummi nia said... [Reply to comment]

akak..bila dh print screen nk paste tue plak mcmana kat paint..xpandailah

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

aku banyak kali dah dapat BE ngan ME tu, tapi jenis wat tatau je, haha. bila nak sampai seratus ni, lambat tulll

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummi nia: moga2 ummi nia fhm apa yg saya terangkan

Sricahaya said... [Reply to comment]

azni: tula..bersyukur dgn apa yg ada.. :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu: waaa..hebat arr ko..mesti dah byk ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails