Followers

Wednesday, November 03, 2010

~Bila Anak Dara Berposing~

Salam..

Alhamdulillah...Umairah n Zahirah semakin sihat dan aktif seperti sediakala..semenjak baik dari demam ni ada jer perangai baru dorang...si kakak pandai berposing..pantang nampak mama dia pegang camera mula la suh amik gambar dia...yg si adik plak tengah kemaruk nak bercakap, apa org cakap kekadang dia ikut balik..byk gak la perkataan yg dia ckp..

Kat bawah ni gambar2 kakak lepas baik demam...tu dia posing sendiri tu..pandai lak tu bt cam2 gaya..budak2 sekarangkan..makin cerdik..



Gaya berpistol..

Gaya sengetkan kepala..

Ni gaya senyum senget..hehe

Gaya Peace..
*kakak dah terbiasa bt peace..tgh usaha nak bg dia lupa bt peace..

Gaya tgk pemandangan luar..

Gaya tgk bawah...
See...cam2 gayakan..hehehe..ni semua dia yg bt sendiri...mama beliau tidak ajar okey...mama beliau pun tak reti nak berposing seperti beliau...

Adik, time ni tak de..tdo kot..lupa dah..kalau ada, dia pun sama join kakak dia berposing..


8 Komen Sahabat Saya:

ciK mOt (",) said... [Reply to comment]

wahh...kakak bleh jadi model ni...pandai dia bergaya...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

demam nak pandailah dorang ni..mmg camtu, pas baik demam ade je keletah dorang yg mencuit hati kan..

echa said... [Reply to comment]

amboi......pandainye kakak posing.posing ala2 model gitu.betul la..budak2 sekarang dah makin cerdik n bijak...kita kata itu dia kata ini..ade jer idea diorg.hehehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

cik mot: tu la tu..dpt ilham kot lepas baik demam

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina : tu la..demam nak pandai sesuatu peel..

Sricahaya said... [Reply to comment]

echa: a'ah..kekadang tu dia balik yg ajar kita..fenin2..

miezaniera said... [Reply to comment]

betui3..demam nak pandai bergaya tu hehehe comei je tgk aksi2 diorang ni kan

Sricahaya said... [Reply to comment]

miezaniera: tu la tu..demam nak pandai sesuatu..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails