Followers

Wednesday, November 10, 2010

~Teringin Nak Makan Kek Buah Kukus~



*amik dari SINI

Tgk gambar kat atas ni nampak sedapkan....ishhhh..dah terasa kecur dah air liur ni...tetiba lak rasa cam teringin nak makan kek buah kukus ni...opssss...bkn mengidam sebab ada isi yerk..ni org mengidam yg tak de isi..tapi badan je berisi...hehehehe..

Hujung minggu ni kalau tak de pape halangan nak try buat laa kek buah ni..gambar kek buah kukus ni aku amik dari blog Resipi Kak Noraini siap ada resipinya sekali..tu yg nak try kek buah kukus K.Noraini ni..akak ni siap bg tips2 lagi cara nak buat kek buah kukus ni..kalau tak jadi jugak tak tahu la aku..hehehe


6 Komen Sahabat Saya:

echa said... [Reply to comment]

aduh akak..sedapnye.dah terbayang2 kek tu depan mata..nanti akak buat kek tu jgn lupa publish yer kat blog...x dpt makn dpt tengok pun jadila hehehehe...............

Sricahaya said... [Reply to comment]

echa: tulaa..tekak ni teringin sesangat nak makan..insyaallah kalau hjg mgg ni jadi bt akak publish kat blog..

E.d.Y said... [Reply to comment]

tiba2 nak keke tu jugak..huhu

lia said... [Reply to comment]

x reti makan kek buah he3.... x lepas nak masuk tekak.... tp kek batik, mmg hantu ;p

Sricahaya said... [Reply to comment]

edy: yeke..ehehhe..kat kl byk kot..

Sricahaya said... [Reply to comment]

k.lia: yeke..byk sgt buahnya yer..
kek batik pun kita suke...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails