Followers

Thursday, November 04, 2010

~Selamat Bersara..~

Salam..

Hari ni lambat sikit update blog, sbb sibuk dari pagi tadi siapkan majlis utk kakitangan yg nak bersara dan meraikan kakitangan yg baru masuk..majlisnya tak la besar mana pun..utk kakitangan sini jerk.. seramai 19 org..nak bt besar2 bajet tak dok..hehe...so, bt sederhana jer laa..yg penting kita meraikan kakitangan yg sudah lama berkhidmat dan meraikan yg baru nak mula berkhidmat di Jabatan Kerajaan ni..

Dlm kul 12 lbh barulah Majlis bermula..sedikit ucapan dari PTA, pastu ucapan dari kakitangan yg nak bersara dan ucapan Pegawai baru berkhidmat dan seterusnya penyampaian Cenderahati, dan bacaan doa..majlis yg cukup ringkas..jom layan gambar...gambar pun tak byk..perut dah laparkan..hehehe

dari atas kiri: Sambal Udang, Tom Yam Campur, Siakap Tiga Rasa & Ayam Goreng KFC


Kuah Pecal, Pecal (sedap..), Spegetti Carbonara (telah diubah suai..) sedikit buah2an


Ni la dia Kakitangan yg nak bersara...En. Mokhtar..
bawah tu gambar kek utk beliau..


PTA menyampaikan Cenderahati bt En Mokhtar..



Gambar mestila kena adakan..hehehe..


Alhamdulillah sudah kenyang...bila dah kenyang mula la mata ni layu jerk..harus bt sesuatu ni supaya tak terus terlena..hehehe

16 Komen Sahabat Saya:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

wah, sedap semua makanan itew..selamat bersara buat kakitangan yang akan rest kat rumah..

Sricahaya said... [Reply to comment]

tulaa..alhamdulillah kenyang sudah..
mesti boringkan duk umah jerk..hehe

LYaFRINA said... [Reply to comment]

bersara...
bestnyer... masa utk berehat bsama family & memberikan tumpuan pada ibadah..

ermmm bilala blh bersara ni?? keje swasta.. smpai k tua la keje nmpak gayanyer..

::Mamalyna:: said... [Reply to comment]

tergugat tengok ayam2 yg tergolek molek tue...

sri, keje kat jab ape yer...
PTA tue pegawai tadbir agama ke?

Sricahaya said... [Reply to comment]

lya: tulaa..masa berehat bersama family..swasta bersara tak de had yerk?

CT said... [Reply to comment]

Wah! sedapnya mknan tu....

Sricahaya said... [Reply to comment]

mamalyna: yeke..hehehe..masak sendiri tu..

Yup..PTA tu Pegawai Tadbir Agama.. agak2 tahu tak Jabatan pe? :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

Ct: mmg sedap..heheh..

alyyani said... [Reply to comment]

yg nak bersara tu pun masih stylo lagi. especially part rambut.. :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

alyyani: tulaa..dia mmg jaga tang rambut..htm je semua...gaya 60an..

Zaidah said... [Reply to comment]

MENDUGA KEIMANAN TENGOK GAMBAR MAKANAN TU...BTW SELAMAT BERSARA UNTUK EN MOKHTAR

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

ko makan best tak ajak aku

E.d.Y said... [Reply to comment]

bestnya makan2..huhu

Sricahaya said... [Reply to comment]

Zaidah: Lagi2 bila time lapar yer..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu: aku ajak ko nak datang ker? hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

Edy: Mmg best bila ada makan2 cam ni..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails