Followers

Friday, November 26, 2010

~Suka kalau dapat Free Gift~

Malam tadi gi shopping kat Econsave, Alam Jaya..Econsave baru kat situ..besar tul....nak shopping pun selesa laa..tempat pun luas..parking pun senang...tak yah nak berasak2 cam kat Econsave sg bluh...

Frist time aku gi Econsave situ...tak la byk barang yg kitaorg beli..beli barang anak2 ....pastu barang dapur sikit..yg aku suka, bila beli susu kakak dapat hadiah cawan..semlm beli 3 pek susu dapat 3 cawan..pastu beli nescafe utk ayah dapat gak gift..vico utk aku dapat gak gift..suke..suke..suke...

ni susu kakak n adik..dulu adik minum susu anmum madu..ari tu try bagi susu ni , memula tak nak..lelama minum lak dia...so, senang laa..beli susu ni jerk share dua org..jimat kat situ dah...pempers lak adik masih pakai lagi....yg kakak dah tak pakai dah..cuma malam jer pakaikan pempers tkt2 bocor di malam hari....so, sehari sekeping jerk..situ pun dah jimat sikit..alhmdulillah la kan...


comel jerk bekas nescafe ni..tempat susu cair kot..
pastu dapat percuma 5 stik lagi dalam tu...

vico ni dapat bekas warna hijau tu..
yg tiga lagi tu aku nak bawak gi opis..hehe

best tul kalau dapat hadiah ni kan...mmg suka sgt2...hehehe..semalam belanja hbs RM200 gak la..tgk balik barang yg dibeli sikit jerk..tapi smp RM200...huh...nampak sgt harga barang makin mahal..


14 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

kakngah aku dah ada 6 kut gelas Dugro tu. aku ada dua (ehh??? sejak bila aku ada anak minum dugro) hahaha

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak
aku baru beli mlm tadi..
nanti nak kumpul laa byk..hahah
mesti ko amik soleh punya..heheh

chugie said... [Reply to comment]

cantik cawan nescafe tu!

Sricahaya said... [Reply to comment]

@chugie
tula..cantikan..cute jerk..

Notami said... [Reply to comment]

kumpul banyak2 jgn x kumpul! hehe.. :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

baru pasan ke barang sekarang dah naik?? itulah kan.... kena jimat cermat lepas nie. beli yg perlu jerk... adesss...

E.d.Y said... [Reply to comment]

bestnya dapat barang2 free..huhu


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Notami
mmg suka kalau beli brg dapat free..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..
tu la tu..sebln sekali kalau beli msti hbs rm150-200

Sricahaya said... [Reply to comment]

@E.d.Y
mmg arr suka..barang free maa..

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to comment]

k.shida, kt belah mne econsave alam jaya ni?

Sricahaya said... [Reply to comment]

@.:Mrs. Engineer:.

kalau dr sg buloh,terus smp jmp smpang nak ke puncak alam (belah kirikan)terus lagi...nanti jump traffic light simpang 4,kat traffic light masuk kanan..(kalau ke kiri ke shah alam..kalau terus ke meru,klang) terus lagi, belah kanan..dia tepi jalan jerk..

dpt bygkan tak? :)

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to comment]

cm jauh jek...he3

Sricahaya said... [Reply to comment]

@.:Mrs. Engineer:.
tak la jauh mana pun..kalau dari paya jaras tu 15 minit ada kot..
dari gi econsave sg blh..sesak..nak parking pun susah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails