Followers

Monday, November 15, 2010

~Bezday Umairah~

Salam..

Letih tul rasanya cuti dua hari ni..macam2 xtvt...tu yg bila tiba hari isnin ni rasa cam malas jerk nak keje..tapi memandangkan cuti pun tak byk..keje la gak..raya haji thn ni pun tak cuti kot..lagi pun raya haji jatuh hari rabu..tgh2 lak tu..kalau khamis ok gak..terus direct cuti smp ahad..huhu..nasib baik la thn ni raya haji kat Ijok jerk..hehe..

Balik keje ari jumaat ari tu..terus gi ijok, siap2kan apa yg patut..masak yg simple2 je pun..bt spegetti goreng, spiral carbonara, yg lain beli..KFC, Kek Coklat Cheese, Dadih, Kacang, Wafer, air oren.

Jemput pun tak ramai..adalah laa 15-20 org..ramai budak2 jerk..


Bezday Girl..


Masam je bezday girl ni...

adik pun pakai baju sama ngan kakak..cubaan nak ngorat..hehe


adik..


Kek Coklat Cheese...gambar upin ipin..suka kakak..

Atuk bacakan doa selamat...

habis baca doa..potong kek..

hbs gambar upin ipin dia kena potong...

kakak n mama..
mama muka keletihan...

Kakak n ayah..

adik malu2..

hbs tercabut topeng muka yg ada hdg tu..

budak2 seronok main belon..

hbs kek yg kakak makan..tu pun nak lagi..sedap katanya..



11 Komen Sahabat Saya:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

comey birthday girl & sedap kek tu ank tikit leh

NaniE said... [Reply to comment]

umairah, hepi besday, dear..

LYaFRINA said... [Reply to comment]

happy belated birthday buat umairah...sedap nmpak kek coklat tu..

ramai gak y lahir bulan 11 yer...

echa said... [Reply to comment]

wah...bestnyer.comel kaka ngan adik..cam puteri.kakak pun minat upin ipin gak yer...sama ngan adik erisha..minat sangat....

Sricahaya said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

tq..dah abis la auntie anje..nnti kita beli lain la yer..:)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@NaniE

tima kasih acik nanie..:)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@LYaFRINA

lya, mmg sedap lya..makan tak muak..kejap je hbs..

a'ah..dlm family kita pun ramai yg lahir bln 11, ada 3 org..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@echa

dia la yg paling sonok..
upin ipin tu ulang banyak kali pun tak pe..kita pun dah naik hafal dah..hehe

Fadzlin said... [Reply to comment]

salute la ngn shida, blk keje sempat lg readykn smua 4 d besday party.so all mummies out there, pasni no excuse dh ye utk celebrate besday belated2 ni.tgk Shida,she made it!i laike!hee

Fadzlin said... [Reply to comment]

salute la ngn shida, blk keje sempat lg readykn smua 4 d besday party.so all mummies out there, pasni no excuse dh ye utk celebrate besday belated2 ni.tgk Shida,she made it!i laike!hee

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Fadzlin

ishh..fadzlin ni..kita bt pun simple2 jerk..tak de la beria2..yg penting anak happy..ada benda yg blh dia kenang bl time dia besar sok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails