Followers

Tuesday, November 09, 2010

~Buger Mat Salai~

Malam tadi tak tahu nak makan pe...tanya abg nak makan tak, tak kisah katanya...on the way balik Ijok mlm tadi nampak satu gerai buger...buger Mat Salai nampak sedap..siap jual ais blanded lagi..kitaorg pun order la 2 buger ayam Mat Salai..ingat nak order air sekali..pk2 dah tentu bdk2 ni nak gak..tak yah laa..coz baru baik dari demam + batuk..so order buger jerk..sblm ni dgr2 nama Mat Salai ni je..kali ni,nak rasa lak..100% bumiputra punya..cubalaa..blh tahan sedapnya..

Ingat lepas beli buger tu nak singgah pasar malam nak cari Ayam Uncle Bob..tapi ujan lak..so tak jadi laa..


Buger Ayam Mat Salai
"Makan Tanpa Was-Was.."



Lebih kurang cam oblong..sedap..

Tinggal kotak..kejap je dah licin..hehehe..



8 Komen Sahabat Saya:

Honey said... [Reply to comment]

RM3 kan ... Sedap... Ari tu saya makan yang daging nyer ...

Sricahaya said... [Reply to comment]

honey: a'ah..mmg sedap..

Zaidah said... [Reply to comment]

tak pernah rasa...agak2 kat jb ade tak

Sricahaya said... [Reply to comment]

zaidah: kat jb saya tak pasti la kak..try tgk laman web dia.. :)

Fadzlin said... [Reply to comment]

ish3,cedapnye nmpk Shida!rm3?murahnya...dhla presentable kn dgn kotaknya smua.bgs org mlyu yg jg standard cmtu.insyaAllah bole berjaya in future:)

baru2 ni ada gak mkn uncle Bob.cedap kn!baru start mkn since puasa aritu.tp yg latest aritu pedas ckitla.rsnya huby x amik spicy pon..tu another 1 produk melayu yg im proud of..ganbatte!hihi

Sricahaya said... [Reply to comment]

tulaa..mmg sedap..moga2 berjaya la hendaknya..

Ayam uncle bob tu pun sedap..anak2 kita pun suka mkn, senang nak makan sebb dah siap potong kecik2..mmg best.. :)

NaniE said... [Reply to comment]

shida, nampak cam best jer bege tu..tapi tak pernah jumpa lagilah kat area rumah saya bege tu..

Sricahaya said... [Reply to comment]

nani: tulaa..mmg best..yeke..leh la nanie yg bukak gerai mat salai tu...hihi suh adik jaga..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails