Followers

Wednesday, January 05, 2011

~SPAM~

Aku tak pernah nak bukak komen yg kat SPAM tu..tadi tergerak la hati nak klik SPAM, bila klik jer mak oiiii byk tul ulasan yg kena SPAM...bahasa yg aku tak faham pun ada...cuba korang tgk yg ber-anak panah tu..korang faham tak bahasa tu?? tah apa la yg dickp tu kan..hehehehe


16 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

aku selalu dapat, tapi delete je terus. nyampah tengok panjang berjela tapi tah hapa2

MummyEcha said... [Reply to comment]

erhmm....blog saya pun ada comment cam tu...memang x pham satu apa pun..

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

Aku banyak dapat mesej spam nie tapi amy x pernah buka takut ada spam yang berunsurkan virus x pasal2 sakit pulak laptop nie..

Umiey said... [Reply to comment]

assalamualaikum,
aikk bahasa pe tu???
xpenah buka pun spam..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

aku tag ko utk GA ni
http://anakabuya.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

tu la tu..aku pun dah selamat delete dah..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@MummyEcha

tu la kan..mmg tak faham

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Amy Syaquena

oo..yeke dorang leh anta virus..ni yg risau ni..nasib baik dah delete..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Umiey
Waalaikummusalam..

tu laa..kita pun tak faham bahasa pe tu..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

cis..aku baru nak mengeTAG ko..

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to comment]

sy pn byk gle dpt spam ni...uhu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

samalah
delete jer trus..
nyampah sungguh
depa jual ubat kurus laa
pil viagra laa..
cam hampeh
mencik tol!

Sricahaya said... [Reply to comment]

@.:Mrs. Engineer:.

rajin dorang ni bgkan..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

tu la tu..leh la plak iklan kan..nasib baik terus masuk spam..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

samlah kita pun sellau ada B4 this blogspot tak de spam so komen2 bahasa planet ni semua masuk kat entry now dah ada spam sennag sikit kan leh delete all je

Sricahaya said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

tu la kan..kalau tak jenuh nak tapis2 sendiri..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails