Followers

Tuesday, January 25, 2011

~Aduiiii....dah jadi suara rock dah ni haa...~

Aduiii...dah 3 hari sakit tekak n batuk2...suara pun dah jadi suara rock dah..mcm2 ubat dah mkn tapi still cam ni gak...semlm mc..ari ni keje..nak berckp kat opis ni pun malas...sbb penat bila nak berckp...duk teran2 suara biar org jelas dgr...huhu...korang ada petua tak cam ne nak pulihkan suara serak ni..kalau ada leh la share2...tak larat la bila suara jadi cam gini...


2 Komen Sahabat Saya:

Cik Moon said... [Reply to comment]

smga cepat sembuh ye.. suara rockers cik moon dah nak ok dah..hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Cik Moon

amin..tq cik moon..ni baru 3 hari dah seksa dah rasanya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails