Followers

Sunday, January 23, 2011

~Family Day at Tiara Beach Resort~


Salam....bersiaran semula setelah 3 hari tak update blog...tak sempat nak update..rasa cam tak cukup masa jerk..jumaat hari tu mmg tak leh nak update, keje bertimbun atas meja...sbb dari hari isnin smp rabu sistem hang..khamis dah cuti..nasib baik pg jumaat tu sistem dah ok..tu yg kelam kabut siapkan tu..malas nak simpan duit byk2..

Jumaat mlm tu kitaorg gerak balik banting..coz ari sabtu tu ada family day kat Tiara Beach Resort..jadi dkt sikitla bertolak dari banting..dlm sejam setgh ada kot...bertolak gi PD kul 11.30pg, check in kul 2.00ptg..check out hari ahad kul 12.ootghari..

Aku baru first time gi Tiara Beach Resort ni..selalu gi PD, mandi laut jerk..tak tahu la plak kat PD ni ada Taman Tema cam kat wet world..rasanya lagi best dari wet world kot..luas pun luas..mmg best laa..lagi best bila gi tu free...hehehe...nanti aku cite satu persatu yerk n letak pic sekali..gambar aku tak byk pun..gambar kakak n adik je yg byk...dorang mmg sonok la bila dapat mandi n main pasir..berjam2 berendam dlm air tu..smp menggigil2..tu pun tak nak naik..budak2 kalau jmp air cam ni laa..hehehe..keylaa..smbg esok yerk..kakak n adik dah selamat tdo..tdo awal dorang..penat agaknya..elokla tu tdo awal..esok kakak nk sekolah...aku,mc kot esok..suara dah takde, asalnya sakit tekak lelama jadi serak..huhu...keylaa..selamat malam...daaa..


2 Komen Sahabat Saya:

MummyEcha said... [Reply to comment]

salam akak, nie pun dah kira cuti2 m'sia gak nie hihihihi.....bestkan sesekali kumpul reramai cam gini....

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

wah bestnya dapat bercuti dengan keluarga...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails