Followers

Thursday, October 28, 2010

~Cite Yg Lepas~

Salam..

Takde nak cite apa..just nak letak gambar anak2 aku yg dah sihat..walaupun ada batuk n sesema sikit2 ...

No Angka Giliran kat Hospital Sg Buloh.. lagi 7 org nak turn kitaorg..tapi nak tgg 7 org tu bkn main lama...datang kul 10 lbh..selesai kul 4 ptg...anak pun dah merengek2 jerk..



kakak..masih lagi tak leh hilang peace dia tu..ishhh..cam ne tak nak bagi dia bt peace yerk..


senyum...


adik pun dah pandai posing dah...

adik..lepas dah baik dari demam ni, macam2 perangai baru dia..
selera mkn dia pun bertambah2...

hari pertama ngan kedua demam..cuma ni je ubatnya..


masuk hari ke tiga, empat sehingga smgg ubat dah bertambah...



kakak masa demam...seharian baring jerk..makan tak nak, susu tak nak..minum air masak pun sikit jerk..


adik pun sama..makan tak nak, minum air masak pun sikit jerk..nasib baik la masih nyusu badan..tu la yg dia selalu minum...
tgk la tu...senyum pun tak larat...


skg ni alhamdulillah laa kakak n adik dah semakin pulih...dan bt masa skg ni kakak n adik tak duduk ngan kakak sepupu aku atas sebab2 yg tak dapat nak dielakkan..dorang duduk ngan mak aku kat ijok sehingga dorg pulih sepenuhnya...so, aku n abg kena berkorban sikit laa..kena bgn pg2 anta anak ke ijok, ptg amik..dari nak tinggalkan dorang kat ijok berhari2..tak sanggup aku...biar ulang alik..yg penting anak2 ada di depan mata..


6 Komen Sahabat Saya:

echa said... [Reply to comment]

selalu cam gitu la kalu pegi hospital kerajaan...lama kena tunggu...huhuhuhu

Zaidah said... [Reply to comment]

lamanyer kat spital sampai petang baru siap....apasal lama sangat tu...semoga kakak n adik cepat sembuh yer...jangan lupa makan ubat..ubat tu dah bertambah banyak dah tu....jenuh nak habiskan

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

bagus2... mak mithali ni

Sricahaya said... [Reply to comment]

echa: tulaa..kalau gi Klinik Or Hospital Gov. ni mesti makan masa stghari..

Sricahaya said... [Reply to comment]

zaidah: tu la kak...sian tgk pesakit yg lain..ada satu kes tu, suami excident,siap datang ngan ambulance, tapi dorang bt tak tahu jerk..sekali bini dia ngamuk2 baru la dorang dulu kan suami dia..

bilik doktor ada 5, tapi tak tahu la nape lama sgt nak tunggu kena panggil

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu: utk anak2 aku, aku sanggup bt apa sahaja..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails