Followers

Friday, October 08, 2010

~Kenduri Kawin Di Dewan Manjalara~

Salam..

Ari ni baru berkesempatan nak cite pasal kenduri kawin yg aku gi ari ahad lepas..kat Manjalara, keje dah siap leh la update ye tak..hehe...Pengantin ni sepupu aku, Afzainizam dgn cinta hatinya Ainie..tema dorang hitam + putih...jom tgk gambar..


bondaku, berposing dgn bunga telur..

pakai spek tu ibu pengantin lelaki dgn dua org anak perempuannya.. dua org lagi tu adik aku..dorang tu mmg pantang nampak kamera, sure nak menyelit gak...


antara tetamu yg hadir...

ketibaan pengantin

sama cantik sama padan...
Pengantin di pelamin impian...cantik...

Gambar dari jarak dekat

Tempat makan beradap...


Gambar jelas mereka..
aku nak gak bergambar ngan pengantin...

Penghibur tetamu.. ni aku tak tahu dari kumpulan mana..tapi sedap gak suara bebudak ni..kecik2 dah pandai cari rezeki sendiri..

Gambar selepas makan...time ni kakak gi main kat taman...panas2 pun nak main taman gak...

Zahirah dgn sepupunya...Aqil Amsyar suka sgt peluk Zahirah, naik lemas Zahirah..sudahnya dia gi kat umi dia minta adik..hehehehe

Mereka lagi...

Kami sefamily...masa ni dah nak balik dah..tgk la kakak tu, berpeluh2..



Sebelum balik, adik lepak2 kat tangga...

Bergambar ngan kakak beliau..sian adik, kuat sgt kakak peluk adik...

Bergambar ngan bondaku....


aku pun wajib ada bersama bondaku...


kitaorg balik dulu, coz ada member nak dtg umah..naik je keta, si kakak terus tdo, penat sgt la tu..



7 Komen Sahabat Saya:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru buat sepupu awak ye..semoga berbahagia ke anak cucu hendaknye, amin..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

nasib baik sepupu ko nama nizam. kalau nama H****L, merana aku, haha

*pengantin nampak tak cantik sbb pengapit free hair siap ngan baju seksi lak tu, hish hish

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina : tq bg pihak..

ummu: tu la tu..pengapitnya yg lelebih

E.d.Y said... [Reply to comment]

bestnye kawen..xsabar nak kawen..huhu

tema putih mmg cun...

Sricahaya said... [Reply to comment]

edy: so, apa lagi..cepat2 la..hihihi

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

>>bestnye kawen..xsabar nak kawen..huhu<<

statement mahal ni edy, haha

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu, 2la..dh ada calon kot si edy 2 hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails