Followers

Tuesday, October 12, 2010

~Alhamdulillah..semuanya selamat ~

Salam...

Tghari semalam aku gi Pusrawi..smp2 sana jerk abah aku baru kuar wad..alhamdulillah semuanya selamat..abah aku dioperate time sedar, tapi kat area mata tu dibius laa..cuma time jahit tu abah aku ckp sakit sikit...masa nak operate tu doktor cek tekanan darah jadi tinggi, mgkin abah aku tkt kot..yelaa, nak operate maa..mau tak takut...hehehe...hbs je operate, cek balik tekanan normal...confirm, tinggi sbb takut..hehehe


Nama Pesakit..

tido time ni...ngantuk sgt...


Mata belah kanan yg di operate..

bergambar ngan abah...

Umairah dgn Mama Ya dia....

gambar mereka lagi...

tutup muka la plak kakak ni...

Umairah dgn Pak Cu dia..adik aku yg bongsu, nangis2 nak ikut mak aku..semlm ajak balik tak nak dia..tgk laa bt macam rumah sendiri jerk Umairah ni..nasib laa satu bilik satu katil...kalau yg 4 katil ni, sure pesakit2 lain pening tgk gegalat dorang ni....

Bergambar dgn atuk..

Sahabat aku Ummu..jalan kaki jer dari rumah dia gi Pusrawi..teringat time sekolah dulu, kalau nak gi Perpustakaan Negara, singgah umah Ummu pastu dari umah Ummu jalan kaki gi Perpustakaan...dah berthn tak jejak kaki ke perpustakaan..
thank's ummu sudi datang melawat abah aku...

hari ni balutan mata abah aku tu akan dibuka..semoga semuanya pulih seperti sediakala..kalau ok, tghari nanti abah aku leh la balik..


4 Komen Sahabat Saya:

E.d.Y said... [Reply to comment]

semoga ayah cepat sembuh k...wah..ada ummu la...hehe


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Sricahaya said... [Reply to comment]

edy..tima kasih..ummu jalan2 gi pusrawi.. :)

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

edy jgn jeles sbb akak glemer disini :p

sian ko eh gigih gi kl sampai hari ni demam. Allah yashfiki. mudah2an cepat sembuh.

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu, tu la tu..lagi pun dah lama tak demam..ok gak, dapat rehat sehari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails