Followers

Tuesday, March 22, 2011

~Risau~

Salam...

Lama blog aku ni bersawang...mood nak update telah hilang...just blogwalking ke rumah u all's jer..itu pun baca tanpa meninggalkan komen..tak tahulaa kenapa kemalasan melanda...huhuhuhu...

Tajuk diatas tu mengatakan aku risau..risau kenapa? risau sbb tetamu yg selalunya hadir pada tiap2 bulan, belum hadir lagi pada bln ini...huhuhu...takpe..baru lewat sehari..kita bg peluang utk hadir dlm mgg ni..harap2 hadir la dikau...huhuhuhu


12 Komen Sahabat Saya:

alyyani said... [Reply to comment]

alamak, cik P lewat eh. kalau nak cek sekarang boleh dah tu :)

anis said... [Reply to comment]

haha,, along tkut la tu..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

tetamu?

bil letrik/air ke?

takpun bil telepon

ke gaji... hahaha

::Mamalyna:: said... [Reply to comment]

teng...teng...
sama cam akak jugak, kadang2 mood updated blog ke laut, heheh

Zaidah said... [Reply to comment]

sama ngan zai....selama seminggu lebih tak terusik blog....M...tetamu tak hadir lagi....jeng3...nakdapat orang baru ker....

Sricahaya said... [Reply to comment]

@alyyani

tu la tu..cik P tak datang lagi..nak cek takut...hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@anis

mau tak risau..hahaha..aku nak tgg ko cuti semesta..hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

bil2 tu aku tak kisah sgt..mmg datang tiap2 bln..gaji pun sama..khamis ni dah ada..

cik p aku ni haa lambat lak bln ni..harap2 dtg la dlm mgg ni..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@::Mamalyna::

teng..teng..ye kak ejan..hehe..
tu la tu..malas tul nak update skg ni..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Zaidah

Tu la kan..bila malas datang..nak jenguk blog pun malas..

tu yg tak tahu tu zai..pening kepala dah pk..huhuhu

JIJI YU said... [Reply to comment]

hurm..macam2 paham..tapi nak wat2 tak paham

Sricahaya said... [Reply to comment]

@JIJI YU

hehe..bt2 tak faham je la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails