Followers

Saturday, March 12, 2011

~Meningkat Lagi Umurku..~


Happy bezday to me...hari ni genap la  umur aku 29thn..yakni thn terakhir dalam angka 20an..tahun dpn dah guna angka 3 plak...huhuhu..macam tak percaya je aku ni dah nak masuk 30an...sekejap je masa berlalu...rasanya baru slm aku hbs sekolah...padahal dah 12 thn berlalu tu...

Apa pun aku bersyukur sgt2 dgn keadaan sekarang ni yg serba serbi sederhana...dan aku bahagia disamping suami dan anak2...alhamdulillah 

Hadiah??? heheh...awal2 abg aku dah ckp dia tak tahu nak belikan aku apa..thn lepas dia bg jam tangan..tahun ni dia kata tak kan nak bg jam tangan lagi...hehehe..sudahnya dia tanya aku nak apa....aku pun tak th nak apa..aku ckp tak pe lah, bila aku nak sesuatu nanti br aku minta ngan dia..hehehe

key la..si kecik ni duk mengacau aku menaip jer...tak senang betul bila dia tgk mama dia duk dpn pc ni..ishhhhh


9 Komen Sahabat Saya:

lia said... [Reply to comment]

Happy 29th birthday...

Kita sebaya rupanya...

Afne said... [Reply to comment]

happy birthday shida. moga pnjg umur, murah rezeki & tercapai segala impianmu :)

alyyani said... [Reply to comment]

happy 29th birthday! kita sebaya la :D

Sricahaya said... [Reply to comment]

@lia

tq..yeke..tapi kita dah biasa panggil k.lia laa..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Afne

amin...tima kasih afne..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@alyyani

thank's awak..sebaya gak yer... :)

En Hazwan & Cik Syazz said... [Reply to comment]

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

camne la aku boleh lupa besdei ko.. isk isk

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

Ko mmg..majuk ahh..canggini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails