Followers

Monday, March 07, 2011

~Dpt Anak Buah Baru~

Lahir2 je terus celik mata...tgk sekeliling...bby zaman skg kan..

Alhamdulillah..adik ipar aku selamat melahirkan seorang puteri pukul 11.22 pagi tadi..seberat 3kg..
skg ni mak abah aku mempunyai 3 org cucu perempuan..hehehe..tak de lelaki lagi..2 org yg ada ni pun, dah meriuhkan keadaan..tambah lagi sorang tak tahu laa..hehehe

Zahirah ni pantang nampak bby..tak tahu la nanti bila adik ipar aku dah balik..mau dia cium geram..ari tu dia minta bby kat mak lang dia..hehehe..tu tandanya dia nak suh mak lang dia cepat2 kawin..hahaha...

Ramai yg suh aku tambah bby..hehe..niat dihati nak lagi..tapi nanti la dulu..tgg si zahirah besar sikit..skg ni br dua org ni pun cam 10 org..hahaha...selalu sgt mamanya jadi hulk..hehe


Adik bwh aku ngan Puterinya...nama tak tahu lagi..

Hari ni pulak bezday adik aku yg no 3..hari lahir dia dapat anak buah baru..hehe..thn depan leh sambut sesama..dlm family aku ni ramai bezday bln tiga..adik beradik aku je 3 org..termasuk aku..ni tambah lagi sorang bezday sm..hehe..pape pun tahniah bt adik aku, dah menjadi sorang ayah..

Buat adik aku janah..selamat hari lahir..thn depan blh la along tambah anak buah lagi..heheheh

8 Komen Sahabat Saya:

MummyEcha said... [Reply to comment]

ala comeynyer.....tahniah untuk adik ipar akak....kalu tanya anak dara saya..cepat2 suh beli baby kat kedai..kuikuikui......kelakar sgt...

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

anak ko tetap best!

**bukan ayat bodek tapi ayat versi teeeeeeeeeeeeeeeeetttttt
hahaa

Sricahaya said... [Reply to comment]

@MummyEcha

hehe..echa suh beli bby yer..tu namanya echa nak bby tu..hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

hahahaha...siap ada teeeeeeeeeetttttt yer...

MamaYatie said... [Reply to comment]

tahniah, dpt anak buah baru! gambar fresh fr oven tur..side husband saya pun tak cucu laki lagi, 5 org smua gurls..

me, following u..

alyyani said... [Reply to comment]

2 org mcm 10 org? betul sgt tu. kalau org call rumah alya, mmg mcm ada ramai budak. heheh... anyway tahniah utk adik ipar :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@MamaYatie

tq..a'ah..sbb dekat ngan opiskan..tu yg terus gi hospital tu..hehe..

samalah..belah my husband pun semua girl..dua2 belah family tak de lagi bby boy..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@alyyani

tu la tu..macam2 peelkan..lagi2 nak membsar ni, macam2lah akal dia..
tq.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails