Followers

Friday, October 08, 2010

~On the Way Ke Banting~

DESA COALFIELDS ---------------------------------->BANTING
2 Jam Perjalanan.


Salam...

Saat dan ketika ini aku on the way ke Banting, balik kg my hubby....lagi pun sbln dah kot tak balik...kita org ni mmg sbln sekali mesti balik kg...cadangnya nak balik next week, tapi aku lak tak leh coz ada Program kursus kawin, maklumla..dah nak hujung thn, musim makan nasi kenduri..so ramai la yg nak amik kursus..so, sesapa yg nak join kursus kawin ni, ada kosong lagi ni..cepat2..hehehe..

Ari ahad tghari kot kitaorg tolak balik, lagi pun nak singgah Puchong ada Kenduri kawin, hari ahad ni kan 10.10.10..mmg ramai la yg nikah time ni...pastu singgah rumah kami di Desa Coalfields, rehat2 pastu terus balik Ijok lak..coz, abah aku ari sabtu petang tu kena masuk wad kat Pusrawi KL, Isnin pagi kena Operate Mata. So, mak aku suh temankan adik2 aku..sian lak dorang tu kan, tu yg isnin selasa aku gi keje dari Ijok. Hari selasa kot baru abah aku kuar wad. Ingat nak cuti isnin, tapi cuti tak banyak dah..mgkin lari jap la kot gi tgk abah aku..*ummu, kalau ko tak sibuk sila temankan aku isnin sok yerk..blh??


p/s: doakan semoga semuanya selamat yer...


5 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

pusrawi jalan tun razak eh? boleh2 insya Allah.nanti aku kompemkan balik sbb ada kawan ajak aku pi kusus

E.d.Y said... [Reply to comment]

open house dah habis..skrg nak makan free g kenduri kawen je la..huhu

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu. Ko nk g kursus pe? Kusus kwin ye? Hehe..ok,pape nnti aku call ko..

Sricahaya said... [Reply to comment]

edy, tula tu..kenyang mkn free je la hjg mgg ni..

E.d.Y said... [Reply to comment]

hehe..tp xfree jugak..salam kaut kene bagi jugak

meh join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails