Followers

Wednesday, October 06, 2010

~Jamuan Raya Di Opis~

Salam...

Jumaat lepas ada bt Jamuar raya kecil2lan jerk..nak bt besar2an duit tak mencukupi..heheh..so, bt ala kadar jer laa..Menu ada yg masak sendiri, ada yg tempah dan ada yg staff2 lain bawak sendiri...malas nak cite la ptg2 ni..korang layan la gambar yerk..sambil2 tu aku terangkan gambar tersebut...




Berhenti masak, nak bergambar jap..hehehe


Cendol..sedappp...

Antara menu2nya..


Bergambar dgn member opis...sedondon gitu...hehe
opis kitaorg ni tak la besar mana pun..lagi pun kitaorg cawangan jerk..hehe

Antara tetamu yg hadir..Guru Daerah Gombak Barat, PPN, Hakim MRSGB & staff2nya dan Staff PAID Gombak Timur

Macam2 menu ada...

Bekas Staff kat opis kami..


Bekas Bos ku..tq sudi datang...


Salah seorag pelajar Practikal

tu je la..pic amik tak byk pun...


6 Komen Sahabat Saya:

ummumishkah said... [Reply to comment]

meriah dgn baju sedondon! Kami pun buat open office hari jumaat.. kekenyangan!

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

wah, besh lah ade makan² ni..siap masak sendiri tu, mesti sedap kan..

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummumishkah: tu la..mmg kenyang la smp ke mlm ari tu..hhehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina: msk sendiri puas hati..lagi pun ramai yg pakar kat sini.. :)

lia said... [Reply to comment]

mmg saja pakat pakai baju sedondon ker? kebetulan @ suratan? he3...

Sricahaya said... [Reply to comment]

k.lia, kebetulan yg dirancang..hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails