Followers

Sunday, February 20, 2011

~Cuti Hujung Minggu~

Assalam...
Gambar sekadar hiasan..Tak kemana pun sabtu ahad ni..duk umah jerk..gmbar ni gambar kat Pantai Morib


Dua ari aku tak bersiaran...ari jumaat internet tak berapa nak ok..keje tak leh nak bt, blog tak leh nak update, nak gi jalan2 umah you alls pun tak sempat lagi..smlm mmg tak sempat aku nak update, just bukak jerk..baru duduk, si kakak n adik pun duk sama..huhuhu...so, tak leh nak kata apa lah..

Semalam ptg kakak demam, aku rasa badan dia panas sikit, bila tanya dia..dia kata tak demam..nak dkt maghrib tu, dlm kul 6.45 ptg, si kakak ajak gi klinik, agaknya dah rasa tak sedap badan kot..aku n abg siap2 terus gi klinik panel. Smp sana alhamdulillah la org tak ramai, doktor check suhu dia 38'c, doktor just bg ubat demam, antibiotik n sesema..

Balik umah terus bg kakak makan ubat, kul 9.30mlm kakak n adik dah tdo..rasa badan kakak demam dah kurang..dlm kul 3.30 pg kakak bgn, aku rasa badan kakak panas balik, nasib baik gak la gi klinik, ada gak  ubat nak bg kat dia..bg kakak makan ubat, pastu letak cool fever, kakak tdo balik. kul 6.40pg kakak bgn nak susu, rasa badan dia alhamdulillah la kurang sikit.


Sekadar hiasan..tak de kena mengena ngan cerita..hehe

Pagi tadi aku bt sarapan cucur bilis, lepas sarapan, mandikan adik lapkan kakak..dah siap pakai baju semua, kakak n adik tgk tv citer Jangan Pandang Belakang Congkak 2 kat ABO, khusyuk tgk smp la skg ni ha..blh la aku bt keje, basuh baju, sidai kain, basuh pinggan, lipat kain n update blog ni haa....nanti kalau sempat aku bw kat blog korang yerk..daaa


8 Komen Sahabat Saya:

nurshahirah said... [Reply to comment]

jgn nak melenyit ye kakak n adik

lia said... [Reply to comment]

Cter jgn pndng belakang tu bkn cter hntu ker? Berani 2 beradik tu tgk cter hantu yer...

EdY Zaidi said... [Reply to comment]

skrg musim xmenentu...mmg senang dapat demam

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

ko basuh pinggang ke pinggan? =P

Sricahaya said... [Reply to comment]

@nurshahirah

ikut makcik2 dia la tu..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@lia

a'ah k.lia, memula dorang tgk takut, dah selalu ulang kat ABO tu, selalu tgk dah tak takut dah..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@EdY Zaidi
tu la tu..senang baik tak pe..ni makan masa 2,3 hari gak la baru kebah demam dia..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

ko ni nampak je kan...lebih kurang je ejaannya..tu yg terlebih g lak..hehehe

anyway, thank's bgth..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails