Followers

Wednesday, February 16, 2011

~Berarak Maulidur Rasul Peringkat Negeri~

Salam..

Semalam Cuti Umum Sempena Maulidur Rasul korang gi mana? ke duk umah diam2 jerk..hihi..semalam aku n member2 opis join Perarakan Maulidur Rasul di Stadium Melawati Shah Alam..ni pun join last2 minit..ingatkan thn ni tak join..hari rabu lpas, baru dorang duk sibuk2 suh ukur baju..lagi pun kitaorg ni masuk takde niat nak menang, just berarak utk meramai n menjayakan program..

Kitaorg berkumpul kat opis dlm kul 6.50 pg..kul 7.10pg terus gerak ke Stadium..
smp2 sana, terus cari tempat..tempat kitaorg P4-3


Di padang...wajib bergambar..masih segar lagi..pagi la katakan..



Gambar lagi..org belakang tgk jer kitaorg berposing..hehe..


posing lagi..mcm mak dating..hehe


Gambar beramai2..

 Sebelum berarak...ramai la gak yg join tahun ni..


Persembahan dari kumpulan Hijjaz


Setelah penat berarak..time berehat smbil dgr alunan nasyid..


Ramaikan..


OKU pun join Perarakan ni..Kagum aku..


Kumpulan Hijjaz dgn Akhbar


Bergambar lagi..time ni dah nak balik dah...muka dah keletihan..




Seronok join Perarakan Tahun ni...berjalan sejauh 1.5Km..oklatu..tu pun dah termengah2 nak berjalan..hehehe..

Pada yg menang, diucapkan tahniah..pada yg kalah..tahun dpn cuba lagi..

6 Komen Sahabat Saya:

E.d.Y said... [Reply to comment]

bestnya..teringat time perarakkan masa sekolah dulu

Sricahaya said... [Reply to comment]

@E.d.Y

mmg best..walaupun letih tapi seronok..hehe

@e_da said... [Reply to comment]

seronoknya dapat peluang camni...kalau sy pun nak join

Sricahaya said... [Reply to comment]

@@e_da mmg sonok..lagi pun sethn sekali jerk..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

ada hijjaz.. best tuuuuuuu

aku berarak dari temerloh ke bera.. tapi naik kete la, bukan naik kaki, ngeh ngeh

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

sbr jela ko ni...tu bkn berarak tu bergerak..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails