Followers

Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day



Salam...

Dah nk petang baru berkesempatan nak ucapkan Happy Father's Day pada abah, abah mertua dan yg istimewa bt Hubby ku tersayang...semoga sentiasa dilindungi dan diberkati oleh Allah S.w.t

Bt abah,terima kasih kerana mendidik dan menjadi abah yg sporting bt kami adik beradik semua..dan bt abg, terima kasih kerana menjadi ayah yg terbaik bt anak2 kita..love u

Tak lupa gak bt korang2 kat luar tu..Selamat Hari Bapa.. :)


2 Komen Sahabat Saya:

touyakaruma said... [Reply to comment]

Tahniah kerana tidak lupa hari ini Hari Ayah

Sricahaya said... [Reply to comment]

selagi ingatan kuat, insyaallah tdk akan dilupakan.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails