Followers

Monday, December 27, 2010

~Cuti~

ari ni aku cuti..abg aku pun cuti..menghabiskan sisa2 hujung tahun..hehehe...dua2 duk lepak2 kat umah je..tak ke mana pun..kakak n adik tgh tido..dua2 batuk...kejap ok kejap batuk balik...mgkin sbb cuaca kot..mgg ni mgg last thn 2010..sabtu ni dah masuk thn baru..kejap je kan..so, apa azam thn baru korang????

ok laa..nak gi berperang kat dapur..nak masak apa ye ari ni..tak de idea laa...sementara budak2 tdokan..so wajib settelkan semua keje...daaa

9 Komen Sahabat Saya:

Alin said... [Reply to comment]

syoknyer dpt cuti2..kt ni cuti dah abih keje ler gamaknyer sampai akhir thn..ngeh..ngeh..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

abg aku ajak pi mandi swimming pool kat kelana jaya. kalau best nanti aku kasitau ko.pashtu ko bawak aku gi sana ye, muehehehee

yiera said... [Reply to comment]

patutlaa tak datang ijok..cuti je kejenye..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Alin

tak pe..awal thn dapat cuti baru..hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Alin

tak pe..awal thn dapat cuti baru..hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak
desa water park ker?
ko sponser yek..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@yiera

hahaha...jgn jelesssss..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

bukanla, ni swimming pool real.MBPJ punya.dekat ngan stadium pj. best ooh

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak
ooo..yeke..besar tak? amik arrr pic..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails