Followers

Thursday, December 02, 2010

~Arrgghhh...Boring..Tension.~

Ari ni bz sikit, tu yg blog tak berupdate...nak2 dah dkt hjg thn...lagi la bz..ni pun berhenti jap dari menyiapkan laporan...penat weiiii tulis angka2, kira2 ni....sakit kepala otak aku kalau tak balance...time sekolah2 dulu paling tak suka subjek angka2 ni (akaun + math)..sudahnya bila time keje ni dgn angka2 ni jugak la aku bermain....huhuhu...selalu tulis angka, jarang menulis, tulisan pun dah naik buruk bila nak menulis..hahahah...biasa menaip je kat komputer...parah tul aku ni...takpelaa..buruk pun buruk laa janji org leh baca ye tak....lagi pun skg ni dah canggih nak tulis pape taip je kat komputer tu haa..pastu print...hehehe

Bila boring, tension, penat, aku mulalah cari makanan utk kudap-kudapan...kuar tadi gi petronas cari coklat...hehehe..i like..jom kita makan duluuuu.....


kajian mengatakan makan coklat blh membuatkan kita release tension..

ps: sbb tu org tua2 kata jgn benci sesuatu / seseorang...nanti itu gakla yg kita dapat...kan dah terjadi padaku..huhuhu

ps2: skg ni aku dah suka bermain ngan angka2...hehehe


8 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

ooh.. ingatkan dulu ko benci ostat mazlan skang ko dah jatuh hati ngan dia.

haha

larikkkkkk

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Ummu~Ishak

sapakah dia ostat mazlan itu..?? hahahah..

tak de masa...nak terjatuh hati pun blm tentu...hahaha

lia said... [Reply to comment]

amboi sekali 2 coklat ha3....

tulisan akak mmg buruk dr dulu sampai bf pon x paham... (skng bf da pon jd suami ;p)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

betOl tu kak! kalau benci jgn bilang benci..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@lia

hehehe..kononya mkn coklat hilangkan tension..hehehe

tulisan doktor kot tu k.lia..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

tu la tu..

anis said... [Reply to comment]

mkn je kejenya.. buat keje cket mkn bnyk.. hahahha

Sricahaya said... [Reply to comment]

@anis

byk tu keje aku..tu yg kena mkn byk..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails