Followers

Friday, December 31, 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN"


Terima kasih ye k.izan coz sudi tag sy utk join Segmen Jom Berkenalan ni..jenuh gak nak menjawab soklan2 En Loqman ni..hehehe

Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~
1)Buat Entry bertajuk"SEGMEN JOM BERKENALAN" - DONE
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda
(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~ DONE

3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda
Of Coursela dah berkahwin.

-Ceritakan tentang diri anda
Seorang Isteri yg bekerjaya...mempunyai dua org cahayamata..berasal dari KL..
seorang yg pendiam..tapi bila jmp kawan yg peramah jadi peramah la gak..hehehe

-Ceritakan tentang Blog anda
Ermm...blog yg biasa je...yg menceritakan tentang anak2 dn kehidupan harian, isu semasa, dan apa saje yg terlintas akan diluahkan di blog..

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Erm...bagus..coz blh dapat ramai kawan, blh bertukar2 fikiran..smbil2 tu leh jana pendapatan..hehehe

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
Usaha tangga kejayaan..rajin2 tgk blog yg ada tutorial..insyallah akan jadi cantik..

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
ermm..rasanya tak de yg unik pun..hehehe

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Tak tahula smp bila..smp pencen kot..hehehe..tak pun smp rasa dah bosan nak menulis..

4)Tagged 4 orang rakan blogger anda

5)Linkkan entry anda ke ruangan komen..-DONE
6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~-OK


6 Komen Sahabat Saya:

:Cikgu Akim: said... [Reply to comment]

suka bc sumer jwapn..smoga berjaya capai cita2 yg tersemat dhati sempna mlngkh thun baru!

klu rjin sudilah mlwat rakan2 yg join segmen ni dblog saya untuk tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bkl guru SP n Biology~

smoga bahagia dsmping suami n anak..

Sricahaya said... [Reply to comment]

@:Cikgu Akim:

Terima Kasih Cikgu..*hehe..cam dlm kelas lak yerk..

Salam perkenalan gak dari saya..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

aku baru balik dari penang la. nanti kalau sempat aku wat la mende alah ni

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

alaaaa.....

kina dah x sempat nak jOin la. rugiiii.......baru hari nie dpt bukak blOg. x pelah..x de rezeki la nie.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

terima kasih taw.....terlupa nak bg tahu tadi. huhuhuhuh

Sricahaya said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

:) tak pe..tak de rezeki yer..kita join pun last2 minit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails