Followers

Wednesday, December 29, 2010

~Sarapan Yg Simple Tp Mengeyangkan~

Salam...

Morning semua...korang dah bfast? aku bfast simple je pagi ni..bt air vico..pastu makan biskut ots krunch coklat ngan ots krunch strawberi n blackcurrant..alhamdulillah kenyang..leh la bt keje..kalau tak kang, tak tenang nak bt keje asyik kruk krak bunyi perut..hehehe....tghari nanti baru makan berat sikit...


suka lagi vico dari milo..

yg ni oat krunch yg coklat.

yg ni yg strawberi..

aku lagi suka oat krunch coklat dari strawberi..oat krunch coklat mmg sedap...aku kan penggemar coklat yg tegar...hehehehe

*semua pic diatas sumbangan dari en google..



10 Komen Sahabat Saya:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

memang simple kan...harap2 kenyang la sampai ke petang...

Sricahaya said... [Reply to comment]

@ciK mOt ©™

tulaa..tapi tak smp ke petang kot..hehehe

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

amy suka makan out time malam je.. tapi out memang best...

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to comment]

btol kak...sodap kn biskut oat chocolate ni... :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

@Amy Syaquena

biskut oat ni sy makan tak kira pagi ptg siang malam..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

@.:Mrs. Engineer:.

mmg sedap...selalu beli..

MummyEcha said... [Reply to comment]

kita pepagi dah mkn nasi lemak....hehehehe..sangat2 jarang makn cam gimni..sbb nye nanti kalau kul 10 am jer perut dah terasa lapar.

Sricahaya said... [Reply to comment]

@MummyEcha

biasanya mmg makan berat sikit, tak nasi lemak, mee or bihun..tapi ari ni ubah selera..makan biskut jerk..coz nak makan tghari..heheh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

oat crunch tu memang sarapan kita jugak la...tapi kita minum dgn horlick

Sricahaya said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

sedapkan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails