Followers

Wednesday, August 25, 2010

~Novel LBS ~


Salam...

Korang ingat tak entry yg NI? haa...novelnya dah smp..sebenarnya novel ni dah 2 mgg kot sampai, tapi baru nak publish entry.. :) skg ni buku LBS baru stgh aku baca...time cuti je leh khusyuk baca, nak baca time keje, mmg tak syok la..nak baca time mlm lak baru baca satu muka surat dah terlelap..hehehe..cite LBS kat tv tu pun aku baru tgk stgh jam, dah terlelap..bln puasa ni ngantuk tul...


Ni la novelnya..aku beli online, 3 buku sekali..



Buku 1 LBS, Cover buku baru..tapi edisi terhad..



Buku 2 Katerina



Buku 3 Kasyah Lagenda Berakhir.


11 Komen Sahabat Saya:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

rajin ye baca novel..rina dlu time mude² mmg rajin gak..skang ni dah ade anak nak baca paper pon dah tak sempat dah..kesian kan

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

booking!passing kat aku lepas ko khatam.jgn kasi adik ko,hehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina: tu laa..smla kita dulu sblm ada anak, blh hbskan sehari jer, kekadang tu tk smp sehari..skg, nak hbskan satu novel pun berhari2..hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu: tgg aku hbs baca dulu yerk..hehe

echa said... [Reply to comment]

dulu2 dalam sari pun bleh khatam...hantu novel katakan.skrg lepas kahwin tak dan nak belek.hehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

heheh..tu la pasal..baru nak baca..nanti mula la si kakak n adik kacau...hehehe

**sHiKinn** said... [Reply to comment]

teringat zaman dolu2..sy suka baca novel juga, tp skrg adeh..takde masa langsung..kalo ado pun sblm tido..tp bkn sy baca novel..novel yg baca sy..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

tak kisah..janji dapat,hehe

aiDieNa said... [Reply to comment]

Citer LBS dan sumer karya² Ahadiat Akashah nie memang pojaan hati dulu nie.. time belajar dulu.. citer dia sumer best².. tapi sekarang nak baca novel teramat lar payahnyer.. tak berkesempatan..

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

Salam. hehe,
tak minat pulak baca novel2 ni,
tapi ahadiyat akasyah ni mcm pernah nmpk, dr mak punya novel ke spe punya ntah ^_^

Sricahaya said... [Reply to comment]

shikin: tulaa..skg ni lepas kawin nak hbs baca 1 novel pun berhari2..hehe

ummu: yelaa...nanti aku pass kat ko..

aidiena: hehe...tulaa..samala kita kak...tapi keinginan nk bc tu ada..

affan: yeke..tapi kalau dah start baca, susah nak benti tau.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails