Followers

Wednesday, August 11, 2010

~Kurma Dari Israel~


Salam

Sekarang bulan puasa dah menjelma...tentu ramai yg mencari Kurma utk dimakan ketika sahur atau pun berbuka..tapi berhati-hatilaa...be careful of Kurma Yahudi ... Tolong Distribute!

Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.

Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis ini..kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini.
Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun,walaupun dari segi ekonomi.
*Dapat cite ni dari email, tak tahu laa cite ni betul ke tak, tapi tak salah kalau kita berhati2, byk lagi Jenis Kurma yg blh kita cari dan beli..yg penting jgn beli kurma jenis ni..LinkWithin

Related Posts with Thumbnails