Followers

Wednesday, August 18, 2010

~Moment With Newborn Baby Contest~

Salam..jalan2 tadi nampak satu contest..rasa nak join lak..sambil2 mengimbau balik kenangan masa melahirkan kakak n adik.. :)


Kalau korang nak join or tgk syarat2nya leh klik SINI


Gambar 1
Nama Bayi : Afiqah Umairah binti Azizul
Tarikh Lahir : 12 November 2007
Berat : 3.3 kg
Umur ketika gambar di ambil : 1 jam Selepas Lahir
Nama Ibu : Norshida bt Mohammad Tamyis
E-mail : mama.afiqah@yahoo.com
Cerita di sebalik gambar: " Gambar ni di ambil masa dlm Labour Room lagi, selepas abg iqamatkan Umairah..abg terus amik pic Umairah..geram katanya tgk mulut dia yg tajam tu..dgn pipi yg tembam..tu la gambar pertama si kakak"



Gambar 2

Nama Bayi : Afiqah Zahirah binti Azizul
Tarikh Lahir : 14 Mei 2009
Berat : 3.2 kg
Umur ketika gambar di ambil : 1 Jam Selepas Lahir
Nama Ibu : Norshida bt Mohammad Tamyis
E-mail : mama.afiqah@yahoo.com
Cerita di sebalik gambar: " Gambar ni gambar pertama adik dan masih dlm Labour Room lagi, ayah kata mulut adik macam mulut kakak..muka pun nampak gebu dan putih dari kakak...cara kebetulan time tu time makan tghari, tu yg ada set makanan tu..tapi tak makan pun.."


2 Komen Sahabat Saya:

alyyani said... [Reply to comment]

SALAM, ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP AND THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE :)

Sricahaya said... [Reply to comment]

salam..
thank's ye alyyani..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails