Followers

Tuesday, September 28, 2010

~Setelah Dua Hari.....~


Salam...

nak tahu setelah dua hari apa?? setelah dua hari internet tak ok...nak dkt kul lima tadi baru ok...bila tak ok ni, keje aku jadi bertimbun sikitlah..tak leh nak bukak sistem, pastu tak leh nak update blog, pastu tak leh nak berFB, pastu tak leh nak baca paper, semua tak leh laa..hehehe... dah ok ni leh la sok aku smbung bt keje..bila keje aku dah settel, baru aku update blog yerk..

key laa, nak balik...jmp esok yerk..bye..bye..

4 Komen Sahabat Saya:

lia said... [Reply to comment]

kesimpulannya kerja berkaitan internet la ni ek? he3...

Sricahaya said... [Reply to comment]

cam gitu la nampaknya..
kena online..baru leh masukkan data2
kalau internet tak de, tak siapla Sijil NCR org..hihihi

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

patut pon blog dia senyap aje, hehehe..

Sricahaya said... [Reply to comment]

tula pasal..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails