Followers

Monday, July 19, 2010

~Minggu Yang Membosankan~

Salam...

Dah seminggu aku tak update blog, sebenarnya byk cite yg aku nak kongsikan bersama..tapi apakan daya...internet kat opis problem..problem time aku gi kursus SPIES ari tu..so, bila internet tak de semua keje aku tertangguh...nak bukak sistem utk key in pun tak blh..so kalau nak buat terpaksalaa gi Jabatan or Pejabat yg lain..ari jumaat lepas try call ICT, Shah Alam..katanya paling cepat pun dalam masa 3 mgg..kalau tak berbulan2 la gamaknya...isshhhh..tensi tul...harap2 ok la dalam masa 3 mgg ni..tak terdaya time puasa sok nak gi Jabatan lain nak bt keje..ni pun aku update kat umah...kat umah aku tak de masa la nak on internet..baru nak on jer, si kakak n adik dah mengacau..ni pun dorang tdo lagi..so amik kesempatan ni update jap..hihihi..keylaa, nanti aku sambung lagi...kalau tak de pape mlm kot aku update sikit2...:)

p/s: Sabar itu separuh daripada Iman..


2 Komen Sahabat Saya:

MUNIRA AZME said... [Reply to comment]

ada hikmah la kot..he he sabar ye kak =)

Sricahaya said... [Reply to comment]

tulaa...mgkin ada hikmahnya tu..
pk +ve :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails