Followers

Friday, July 02, 2010

~Jalan @ TESCO~

Salam..

Cite ni cite mgg lepas..jalan2 kat Tesco K.Selangor, nak cari susu adik ngan pempers kakak, pastu nak cari barang2 rumah sikit..

kat Tesco K.Sel ni, kalau masuk je, pusing kiri confirm kena berhenti kat situ..sbbnya kat situ tempat mainan kanak2, (org dewasa pun ada gak yg main..hehe) so, ari tu kitaorg pun terstopla kat situ, si kakak dah nampak..dia dulu masuk tempat mainan tu..mulala dia nak main, si ayah pun tukar la duir RM ke duit Token..

Kakak nk naik keta polis, letak adik kat sebelah..adik frist time naik mainan cam ni..muka pun cam tkt jerk..hehe

konon2 nak drive laa tu..

adik masih lagi kena pegang, tkt jatuh..


tgn sebelah kena pegang, sebelah lagi pegang lolipop..hbs melekit2..kakak punya lolipop kat ayah..

main benda ni plak..ketuk kepala tupai..

ayah main sekali ngan kakak..


perasan tak kat mulut hubbyku tu???


kakak tak sampai, ayah kena dukung kakak, aku nak dukung tak terlarat..kus semangat..hehe
dlm mulut ayah tu, lolipop kakak.. :)...sudahnya ayah yg makan..


Time ni time nak balik, ayah tgh masukkan barang dlm keta, mama panggil adik, adik bt tak tahu jerk..tak pandang pun..



Kakak, peace... :)



p/s: sonok dorang ayahnya bawak gi jalan..

3 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

shida, ko kene tukar pasaraya pasni sbb tesco termasuk dlm kedai boikot. pi la mydin ke, takpun giant.mydin skang kualiti brg dah sama ngan kedai lain.yg penting org islam punya,takde arak dlm tu.kalau giant still consider la walaupun cina punya,tp at least dia bukan 'penyokong israel'.

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

salam..
sronok dapat outing together2..kami ni dah lame tak outing, nak kene release tension jugak ni..

Sricahaya said... [Reply to comment]

rina: hujung mgg ni bawak la anak2 gi jalan.. :)

ummu:yeke..lepas ni kena cari tempat shopping lain laa jawabnya..thank's bgth yerk.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails