Followers

Friday, July 09, 2010

~Perginya Seorang Pendakwah~

Al-Fatihah bt Arwah Hj Mohd Amin bin Hj Hussin, PTA Daerah Kajang
(Bekas PTA Daerah Gombak)
Semoga Roh beliau ditempatkan dikalangan org2 yg beriman dan soleh..


p/s: terasa kehilangan beliau...seorang bos yg cukup sporting..

6 Komen Sahabat Saya:

::Mamalyna:: said... [Reply to comment]

al fatihah, sakit ape yer...cam muda lagik..

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

bos kat opis ko ke

Fadzlin said... [Reply to comment]

Al Fatihah!Hj Mohd Amin tu yg gmbr dia yg di atas tu ke?kesiannya...bos ye?dia skt ape?nmpk mcm muda lg..Allah lebih saygkan dia..semoga rohnya ditempatkan bersama2 org yg beriman.aminnn...

Sricahaya said... [Reply to comment]

ummu: Bekas Bos aku..skg dia Bos kat PAID Kajang..

K.LIn: a'ah..gambar atas tu..dia ada darah tinggi, dia makan durian, balik ceramah agknya darah tinggi dia naik, dia benti tepi highway, kul 1 pg polis jmp, ust tu dah pengsan, tangan pegang yasin, polis terus anta Hospital Serdang, terus masuk ICU sekali tgk Pembuluh darah dia dah pecah, mmg dia tak sedarkan diri smp dia meninggal..

Sricahaya said... [Reply to comment]

mamalyna: saya dah publish komen mama lyna, tapi tak kuar lak..umur ust ni awal 40-an, cam saya cite kat atas tu, darah tinggi..punca makan durian..bt penyebab jerk..dah ajalkan..

yg kesiannya..anak2 dia kecik lagi, anak dia 6 org, skg isteri dia tgh pregnant kembar.. :(

Sricahaya said... [Reply to comment]

uikss..kuar lak komen mama lyna :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails