Followers

Monday, November 23, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway

Kategori B


Join contest lagi...kali ni sri join utk anak2 sri..hehehhe..contest ni anjuran Butterfly n sponsor oleh cuda..sblm sri upload gambar anak2 sri..kita semak dulu syarat2 sah penyertaan yerk..

  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor-Done
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang-Done
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni-Done
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B - Done
  • Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan... - Done
  • Jangan luper letak name & umur so comey yer-Done
  • Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh ) -Masih bawah 12thn
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! - Ok takbole
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  • PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK takbole -OK
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik -Dah Pilih hehehe
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni. -Done
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :

& adiah misteri dari Abu Dhabi






Permata Hatiku Yg Pertama

Bernama: Afiqah Umairah binti Azizul
Berumur: 2thn

Lahir pada 12hb November 2007, pukul 7.42mlm, 3.3kg, awal semgg dari tarikh jangkaan.. Umairah seorg yg sgt peramah, penyayang n garang..jgn laa ada yg usik dia..satu alam dgr suara dia menjerit..hehehe..sgt sensitif,mudah tersentuh hati kalau kita marah dia..suka bertanya, dan cepat belajar sesuatu..lambat mesra dgn org yg tidak dikenali..sgt sayang akan adiknya..dah pandai membantu mama n ayah bila disuruh..dah pandai nak bercerita..hari2 lepas ambik dia dari umah k.lin, ada je benda dia nak cite..seronok bila tgk perkembangan anak hari demi hari..ada je benda baru yg dia belajar..suka makan coklat n aiskrim..dah pandai nak buka peti ais..nasib baik ada pagar kat dapur..tak lah dia dapat bukak peti ais..tapi pantang terbuka je pagar,cepat2 dia ke dapur..nak cari aiskrim or coklat la tu..suka main air...kalau dibiarkan dalam bilik air sorg2 berjam2 laa dia main air...suka tgk channel 611 astro ceria..lagi2 cite geng bas sekolah, kalau kita nak tgk info, dia akan ckp"mama,tak ampak arrr.." kalau cite lain takde lak kata tak nampak..anak2..apa2 pun dialah yg menceriakan hdp kami..


Permata Hatiku yg ke dua

Bernama : Afiqah Zahirah binti Azizul
Berumur : 6 bln 1/2

Lahir pada 14hb Mei 2009, pkul 2.22ptg, seberat 3.2kg, overdue dua hari..sbb tali pusat terbelit kat leher..nasib baik tak de pape..alhamdulillah semuanya selamat...Zahirah seorang yg pendiam..ada masa2 suka menjerit...test suara kot..hehehe..susah nak senyum dgn org yg tak dikenali..apa lagi ketawa..dia akan tgk jer org tu sambil berkerut..hehehe..tapi kalau ngan org yg dia kenal sengeh bkn main( cam dalam gambar tu) suka tgk tv gak, apa yg kakak dia suka tgk, dia pun suka gak tgk...sgt kuat makan..sehari 3 x pg ptg n mlm..tapi badan ttp maintain jer, tak gebus2..cuma makin panjang jer..hehehe..berat sekarang 6.45kg jer..naik sikit..bila dah kenyang dia akan tido..dah tumbuh 2 btg gigi seawal 5bln..pantang nampak org makan dia pun nak gak..terkumat kamit mulut dia..kekadang tu suapkan la gak ckit..bg dia rasa..sian lak bila dia tgk jer kita mkn..hehehe dah pandai sebut mamma (mama) bila nangis..sgt senang jaga dia ok..


Cantik2 pn cuda punya design..tak tahu nak pilih mana..Andai ada rezeki anak2 sri, sri inginkan ini :






Baju2 ni kalau dapat satu family best btl..utk ayah,mama, umairah n zahirah..
(ada ke rezeki ni..insyaallah...hehe)




3 Komen Sahabat Saya:

:: butterfly :: said... [Reply to comment]

salam..
time kasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

Sricahaya said... [Reply to comment]

salam..sesama..moga2 ada rezeki anak2..hehe

Putra Al-Maliki said... [Reply to comment]

cantik baju tue.. hehe =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails