Followers

Tuesday, November 17, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

STICKY MODE
sila ke bawah utk n3 seterusnya...

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST
24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung - Ok

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. - Dah Follow dgn rela hati

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda-Done

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini-Done

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru-Done

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.-Done
7. Pemenang akan dipilih oleh juri berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri-Ok Faham
8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun- nak masuk 2thn

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........


Join contest lagi..kali contest anjuran Eliza Sempena meraikan ulangtahun Perkahwinan mereka yg ke-5 pada 17th November 2009...so, sri pun mengambil kesempatan join contest ni..manalah tahu ada rezekikan..hehe..

ok..gambar yg dipertaruhkan:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nama : Afiqah Umairah binti Azizul

Tarikh Lahir : 12 Nov 2007 ( 2thn )



3 Komen Sahabat Saya:

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

salam sricahaya,
happy 2nd beday to umairah!!!

overall,lulus >_<

Afne said... [Reply to comment]

happy 2nd birthday umairah. moga pnjg umur & dimurahkan rezeki.

Sricahaya said... [Reply to comment]

eliza & afne : thank's

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails