Followers

Sunday, November 22, 2009

Anakku Ceria Give-Away Contest

STICKY MODE
Sila ke bawah utk n3 seterusnya..

Anakku Ceria Give-Away Contest
22hb Oktober - 22hb November 2009




Ni namanya gila contest ni..heheh..kali ni nak join contest Anakku Ceria Give-Away anjuran ibu Irfan..so sapa2 nak join sila Klik sini yer..sblm sri letak gambar yg nak dipertaruhkan..kita semak dulu syarat2 penyertaan contest ni yerk..

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/- Done
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/ - Done
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.- Done
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/ - Done
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified) -Done
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner. -Done

Syarat-syaratnya;

1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya
* 1 Vantage Cookware 3.0L

1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

BEST kan..Teruja tak nak dapatkan hadiah tue..Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceri






Gambar yg sri pertaruhkan jeng..jeng...jeng....
*
*
*
*
*
*
*
*


Nama My Baby : Afiqah Zahirah bt Azizul
Umur : 6 Bln

2 Komen Sahabat Saya:

Putra Al-Maliki said... [Reply to comment]

macam2 kontest ader kat blog nie.. meriah.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Sricahaya said... [Reply to comment]

salam..thank's..saje jer nak memeriahkan contest

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails