Followers

Tuesday, May 04, 2010

Camera Digital

Salam..

Niat dihati nak beli kamera baru..alhamdulillah laa ada rezeki lebih sikit..tapi masalahnya tak tahu nak beli kamera jenama apa..kamera yg hilang tu jenama olympus lebih kurang cam ni laa kameranya..
so, skg tak tahu nak beli yg jenama apa lak..nak beli jenama yg sama cam dulu ke olympus atau samsung ker, yg jenis dual lcd cam ni ke..cun gak ni..hihihi



atau jenama nikon ker yg jenis lebih kurang cam ni ker..





atau jenama canon yg lebih kurang cam ni...

sebenarnya aku tak kisah pun pape jenis kamera, tapi antara jenama2 yg kat atas tu, agak2 korang jenama mana yg lebih ok? yg elok? yg kualiti gambarnya ok, cantik, bila amik gambar tak kabur2.. tolong yer korang bg cadangan kat aku yg tak tahu pasal kamera ni..



4 Komen Sahabat Saya:

Ummu~Ishak said... [Reply to comment]

paling best Nikon atau Canon la.. kalau ko bajet besar, baik amik dua tu.. kalau bajet sikit, amik samsung atau olympus

Sricahaya said... [Reply to comment]

erm..tulaa pening lak aku nak mikir mana yg ok..apa pun thank's coz bg pendapat ye mu.. :)

ummumishkah said... [Reply to comment]

salam
pasal kamera ni kan.. utk long term baik ambik brand yang memang expert in camera cam canon dan nikon.. as for me, me prefer canon lah...
kalau cam samsung, sony etc tu brand yang bukan expert dlm kamera ni jadi faham2 sendiri lah produk mereka camner kan?

Sricahaya said... [Reply to comment]

salam..

tulaa..org kata better amik canon or nikon coz mmg jenama tu terror pasal camera..

thank's yer ummumishkah bg pendapat..insyallah klau ada rezeki sy try2 usha jenama tu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails