Followers

Thursday, May 13, 2010

CUTE PINK BABIES CONTEST


TERMA & SYARAT -SYARAT PENYERTAAN nyer..


1~ Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ibuQisQas secara langsung & tak langsung

2~ Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWERibuQisQas di Blog ini.. -DONE

3~ Linkkan -asyna8286.blogspot.com di blog anda- Done

4~ Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini- Done

5~ Sila buat special entry untuk contest ini dan upload 1 keping gambar anak anda dengan pakaian atau hiasan atau permainan MERAH JAMBU( PINK ) yang comel lote, kiut miut,tak kisah lah macam maner gaya pun..nampak cute pada anda...
(sempena Tema Birthday anak ibuQisQas berwarna Pink)
(Dan juga nyatakan pesanan anda kepada anak anda)*penting* -Done

6~Sertakan Nama peserta, umur dan tarikh lahir, Done

7- Had umur baby : newborn - 5 tahun
terbuka kepada anak lelaki atau pun perempuan yer..bebas.. Okey


8~ Sila tinggalkan link / url blog anda di comment ibuQisQas ini bagi memudahkan ibuQisQas melihat penyertaan anda. -Done

9~Keputusan nyer ditentukan Puteri Birthday sendiri(dengan cabutan nama finalis terakhir yang ibu pilih) - Okey

10~ ibuQisQas dengan rela hatinya menyediakan hadiah untuk 3 pemenang utama + 5 pemenang sagu hati


Gambar yg dipertandingkan...
Nama : Afiqah Zahirah Binti Azizul
Umur : Satu Tahun
Tarikh Lahir : 14hb Mei 2009


" Mama doakan semoga anak mama ni menjadi anak yg baik, anak yg solehah, yg dgr kata, menghormati org tua, taat pada agama..ikut suruhannya..mama sayang anak2 mama..jgn nakal2 ye sayang.."


Kalau sesapa nak join KLIK SINI yerk...











2 Komen Sahabat Saya:

QisQas said... [Reply to comment]

salam terjah..comei nye dia senyum..thanks sudi join,

gud luck dear,,

diterima

Sricahaya said... [Reply to comment]

thank's..moga2 ada rezeki zahirah.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails